Område Syd

I Område Syd arbejder vi målrettet på at skabe livsglade, kompetente og hele mennesker.

Vores Kerneydelse i Område Syd beskrives med følgende ord: Trivsel, omsorg, udvikling, læring, sundhed, samarbejde med forældre, dannelse, nærvær, tryghed, relationsarbejde og anerkendende kommunikation – det er hvad du som forældre kan og skal forvente af os.

 

Vi arbejder koncentreret på at have den bedst tænkelige pædagogik i alle vores hverdagsaktiviteter og derfor kan vi beskrive vores pædagogiske tilgang således:

Der ligger en didaktisk overvejelse og en læreplan bag ved hver en kontakt, aktivitet og relation som vi har med børn og forældre i løbet af en alm. hverdag.

Hos os får du højt uddannet, fagligt kompetente og meget dedikerede medarbejdere, der har fokus på kerneopgaven frem for alt andet.

 
Indgang Område Syds Kontor på Kildemarksvej 65
Hos Område Syd på Kildemarksvej 65

Område Syds administration er placeret på Kildemarksvej 65, 4700 Næstved. 

Her har vi vores adminstrative team, serviceleder og områdeleder placeret, der tager sig af den overordnede økonomi, strategi, drift og administrative styring af området.

Område Syd har bofællesskab med administrationen i område øst og huset er udstyret med diverse mødelokaler hvor ledere og medarbejdere mødes i diverse fora.

 

 

Dagtilbudsområde Syd
Kildemarksvej 65
4700 Næstved